“Paralizohet” Gjermania, mbi 300 mijë punëtorë në grevë

Greva paralajmëruese e më shumë se 350,000 punëtorëve në hekurudha, aeroporte, autobusë, porte dhe autostrada ka shkaktuar kaos kryesisht në një pjesë të madhe të Gjermanisë që nga mbrëmja e djeshme. Përpara raundit të ri të negociatave me punëdhënësit në