163 gjoba në Shkup, 54 për tejkalim të shpejtësisë

Ministria për Punë të Brendshme (MPB) njofton se gjatë ditës së djeshme në territorin e Shkupit ka regjistruar gjithsejtë 163 shkelje të rregullave të trafikut, prej tyre: 54 për tejkalim të shpejtësisë, 4 për parakalim të parregullt, 14 për ngasje të makinës pa patentë shoferi.

Sipas MPB-së janë shqiptuar dhe 4 gjoba për mosvënien e rripit të sigurisë, 4 gjoba për makina teknikisht të parregullta dhe të paregjistruara…