Teuta Arifi fton partitë të nënshkruajnë Marrëveshje Mirëkuptimi

0
163

Në shenjë të solidaritetit dhe në respekt të tragjedisë së 8 shtatorit, si kryetare dhe kandidate për kryetare të komunës së Tetovës, ftoj të gjitha partitë politike të nënshkruajnë këtë marrëveshje mirëkuptimi, për një fushatë elektorale të shkurtër në kohë, të drejtë dhe në respekt të tragjedisë së 8 shtatorit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here