Zaevi i përgjigjet Selës: Duhet të tregosh “pse” duhet të dorëhiqem, sepse ndryshe tregon dëshirë për pushtet

0
160

Për shkak të tragjedisë në Tetovë, ku nga zjarri që shkrumboi Qendrën Kovid humbën jetën 14 persona, dorëheqje si akt përgjegjësie morale kanë ofruar ministri dhe zëvendësministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe dhe Ilir Hasani dhe dy drejtorët e Spitalit Klinik të Tetovës, Florin Besimi dhe Artan Etemi.

Dorëheqjet janë deponuar dhe arkivuar tashmë në Qeveri, por nuk janë dorëzuar në Kuvend, pasi kryeministri Zaev ka deklaruar se do të presë epilogun e hetimeve për shkaqet e zjarrit dhe më pas do të vendos për dorëheqjet.

“Nuk kam ndonjë koment shtesë vetëm do të them se është i obliguar që të tregojë se pse. Nëse nuk tregon se pse, atëherë vetëm tregon se ka dëshirë për pushtet”, tha Zaev, transmeton TV21.

Sela duke komentuar deklaratën e Zaevit ku thotë se “do të presë hetimet dhe pastaj do të vendos për dorëheqjet”, në Click Plus tha:

“Nëse ky (Zoran Zaev) e paska aq të rëndësishëm Venko Filipçen, le të shkojë bashkë me të”.

Për shkak të tragjedisë në Tetovë, ku nga zjarri që shkrumboi Qendrën Kovid humbën jetën 14 persona, dorëheqje si akt përgjegjësie morale kanë ofruar ministri dhe zëvendësministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe dhe Ilir Hasani dhe dy drejtorët e Spitalit Klinik të Tetovës, Florin Besimi dhe Artan Etemi.

Dorëheqjet janë deponuar dhe arkivuar tashmë në Qeveri, por nuk janë dorëzuar në Kuvend, pasi kryeministri Zaev ka deklaruar se do të presë epilogun e hetimeve për shkaqet e zjarrit dhe më pas do të vendos për dorëheqjet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here