Një e diel e mrekullueshme me rininë e Çairit.

0
175

Sot në komunën e Çairit veturat u zëvendësuan me biçikleta dhe trotinetë elektrikë për të treguar se nëpër qytet mund të lëvizim edhe kështu, e njëkohësisht të kontribuojmë për një jetë më të shëndetshme, të ngrisim vetëdijen për trup të shëndetshëm dhe ambient të pastër!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here