Anketa e Brimas: BDI 7.5, ASH 5.6, BESA 4.6

0
0

Më pak se një muaj para zgjedhjeve lokale, sondazhi i Brimas tregon se 19.8% e të anketuarve do të votonin për kandidatët e LSDM-së, 17.7% për kandidatin e VMRO-DPMNE, 7.5% për BDI-në, 5, 6% për Aleancën e Shqiptarëve, 4.6% për Lëvizja BESA, 3.3% për të Majtën.

Në këtë anketë, 2.4% thonë se do të votojnë për një kandidat të pavarur, dhe 8.8% thonë se nuk do të votojnë. Rreth një e katërta janë në kategorinë e “e të pa përcaktuarve”, dmth 13% thonë se janë “të pavendosur”, 3.7% thonë “nuk e di”, dhe 7.4% shprehimisht “refuzojnë të përgjigjen”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here