Kuponë për klubet sportive, federatat dhe sporistët individual nga DAP

0
166
Nga DAP njoftuan se do ketë kuponë për klubet sportive, federatat dhe sportistët më poshtë ua sjellim dhe statusin që e lajmin e bëri të dituar Zv drejtori i DAP-it Abdulselam Selami.
Ashtu siç premtuam edhe më herët, vazhdojmë të realizojmë projektin në bashkëpunim mes Drejtorisë së të Ardhurave Publike dhe Agjencisë për rini dhe sport, ku në mënyrë të thjeshtë dhe të lehtë kompanitë realizojnë projektin, kuponë për klubet sportive, federatat dhe sportistët individual.
Ne si DAP, vlerësojmë se ky sistem i kuponëve, padyshim se ndihmon dhe kontribuon në zhvillimin e sportit në vendin tonë si dhe motivon sportistët në angazhimin e tyre.
Të bashkangjitur keni detajet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here