Ndryshojnë çmimet e derivatëve në Maqedoninë e Veriut

0
0

Komisioni Rregullator i Energjetikës (KRRE) miratoi vendimin, me të cilin çmimet e shitjes me pakicë të benzinës ЕURODIZEL BS-95 dhe ЕURODIZEL BS-98 nuk ndryshojnë, ndërkaq çmimi i shitjes me pakicë i ЕURODIZELIT (D-Е V) ulet për 1,50 den/litër, në raport me çmimin e shitjes me pakicë të të përcaktuar me vendimin e përcaktimit të çmimeve më të larta të shitjes me pakicë të derivateve të naftës dhe të lëndëve djegëse të transportit nga data 13.09.2021.

Me vendimin e sotshëm, KRRE-ja kryen rritjen e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës mesatarisht për 0,25 %, në raport me vendimin e datës 13.9.2021.

Nga data 21.9.2021, ora 00:01 çmimet maksimale të derivateve të naftës do të jenë:

Benzinë për motorë EUROSUPER BS – 95 do të kushtoj 73,00 (denarë/litër)
Benzinë për motorë EUROSUPER BS -98 do të kushtoj 75,00 (denarë/litër)
Naftë për motorë EURODIZEL BS (D-E V) 62,00 (denarë/litër)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here