Ka filluar rikonstruimi i rrugës që lidh spitalin e Tetovës me rrugën Dervish Cara!

0
0
Sot kryetarja e Komunës së Tetovës Teuta Arifi filloi projektin e asfaltimit të rrugës  Dervish Cara regullimin e trotuarëve dhe ndërtimin e kanalizimit.
Ky projekt përfshin
– Asfaltimin e rrugës në gjatësi 180m dhe gjërësi 6m
– Regullimin e trotuareve në të dyja anët me gjërësi 2m
– Ndërtimin e kanalizimit në gjatësi 185m
Kjo rrugë është një nga akset kryesore në pjesën qendrore të qytetit!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here