Zëvendëskryeministri Grubi sot do të vizitoj f. Koliçan i poshtëm, komuna e Studeniçanit

0
134

Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik dhe
marrëdhënie ndërmjet bashkësive,  Artan Grubi sot do të vizitoj fshatin
Koliçan i Poshtëm me qëllim që të mbikëqyrë nga afër punimet rreth
ndërtimit të rrjetit të ujësjellësit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here