Ministri Nuredini respekton Agjendën e Gjelbërt

0
0

Sot Ministri i mjedisit jetësor dhe planifikimit hapësinor Naser Nuredini mbajti pres në selinë e Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI) në shkup ku bëri prezantimin e përbetimit të IV  “Agjenda e Gjelbërt”.

Ajo që ra në sy është kjo se Ministri pas presit nuk u largua me veturën e tij zyrtare por u largua në këmbë ku jep mesazh që Agjendën e Gjelbërt po e promovojnë në çdo sferë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here