“Nuk ka asnjë si unë në Maqedoni dhe Europë” – kështu u lavdërua Danella Arsovska në konferencën e parë për shtyp

0
0

Kandidatja “e pavarur” Danela Arsovska, e mbështetur nga koalicioni partiak VMRO-DPMNE-ASH-ALTERNATIVA, u mburr në konferencën e parë për shtyp pas nënshkrimit të kodit për zgjedhje të ndershme në Këshillin e Qytetit të Shkupit.

Kur u pyet nëse është e angazhuar në ndonjë biznes, Danela Arsovska u përgjigj: “Unë nuk bëj asnjë biznes. “Unë jam një njeri që është intelektual, jam një njeri që ka integritet, unë jam një njeri që jam ekspert, jam jurist dhe jam ekonomist.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here