Ali Ahmeti ta jetësojmë agjendën e gjelbërt

0
0

Ahmeti në tubimin e Gostivarit tha se më pyesin se çka është suksesi i gjithë këtyre fitoreve u them se suksesi  i gjithë këtyre fitoreve keni qenë  ju o njerzit e vullnetit të mirë.

Pikërisht më 5 qershor kur ishte ditëlindja e BDI-së dolëm me një agjendë të blertë, ashtu siç e premtuam Kryeministrin  shqiptar dhe ja në 100 ditët e fundit do jetë Kryeministri shqiptar , dhe ka shumë skeptik por mos haroni se ne jemi ata të guximshmit dhe tani nga ketu po them jo që besoj por do e jetësojm agjendën e gjelbërt.

Ju ftoj të gjithëve që këtë agjendë ta mbështesim me 17 tetor mos hezitoni votoni për një begati njerzore.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here