Çair: Forumi Rinor i BDI-së Dega Çair organizuan lojë kompjuterike në Qarshi

0
0

Këta janë gejmerat e Çairit dhe këta gejmera deri në orët e vona të mbrëmjes së kaluar me një organizim të mrekullueshëm të Forumit Rinor të Bashkimit Demokratik për Integrim-Dega Çair dëshmuan se të rinjtë tanë aspak nuk janë larg trendeve botërore të garave në video-lojëra.
Pas një rivaliteti të jashtëzakonshëm të 8 skudrave me nga 5 garues, fituan më të mirët.
Rinia është sinonimi ynë i suksesit dhe kjo rini duhet ti ketë të gjitha kushtet edhe për garat e llojit që u realizuan në Sheshin Skënderbeu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here