Ganiu: Çairi do ket polici lokale

0
0

Ganiu në Tv 21 në emisionin Clik Plus nga pyetja e Gazetarit se me çfarë projekte kërkon votën e qytetarëve.

Ganiu kam me vete llogaridhënien për 4 vjeqarin tim ku një kopje ia dhuroj Bekim Salit, kam mar iniciativë të bëj Polici lokale ku do ket në komunën Çair dhe se do ket ritje të sigurisë të qytetarëve, dhe se me poicët lokal do qetësohet komuna nga vjedhjet e tepërta sepse në komunën tonë gravitojnë nga shumë komuna tjera.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here