Ganiu: Çdo vend ku e kemi futur lopatën me Kryetarin Ahmeti e kemi mbaruar atë punë

0
0

Liridon Baftiu nga Forumi rinor Alteernative, në Tv 21 në emisionin Clik Plus akuzoi Ganiun se nuk ka punuar në sferen e sportit dhe se vet jeni sportist pse jo shumë projekte sporti.

Ganiu në çdo vend ku kemi vur lopatë me kryetarin Ali Ahmeti edhe e kemi përfunduar, Stadiumi 1.5 milion euro investim në stadiumin e klubit të futbollit fk shkupi ku klubi ka suksese të mëdha, shkolla fillore liria ka palestër të mundjes ku në gjithe ballkanin nuk ka asi palestrle, sallë hendbolli kemi për vajza dhe në çdo shkollë kemi rikonstruim të sallave ose salla të reja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here