22.8 C
Skopje

Ganiu; Në kohën time një metre katror nuk është dhënë pa leje

Në emisionin debativ në Clik plus ne Tv 21 ku i ftuar është Visar Ganiu kryetar i komunës Çair, përballë oponentëve të tij Bekim Sali, Kastriot Rexhepi dhe Misin Gradinaj.
Të ftuar janë edhe Imer selmani, Agron Vrangala dhe Forumet Rinore nga partitë politike.

Sali e akuzoi Ganiun për për shkatrim të gjelbërimeve, për uzurpime të parqeve dhe ndërtimeve paleje por Ganiu deklaroi se përderisa jam unë kandidat 1 metre katror nuk është dhënë pa leje.

Ganiu iu drejtua Bekim Saliut se edhe ish kundër kandidati im Zekirja Ibrahimi që i humbi zgjedhjet më akuzonte për ndërtimet e egra por kto ishin vetem dyshime të tij dhe se po ju pyes këtu pse nuk patët guxim si parti të mirni iniciativë të për ti ndaluar apo penguar këto apo pse nuk kishit fakte dhe se një gjë të tillë nuk ka.

Shtëpitë kanë qenë të ndertuara edhe më herët por ka pasur ligj për këtë kapitull. Ndertimet e egra nuk ka pasur në mandatin tim dhe se nuk kam dhënë leje as për 1 metre katror për një gjë të tillë deklaroi Ganiu.

Marketing