28.8 C
Skopje

Ganiu: Unë jam opsioni më i mirë për Çairin

Në emisionin debativ në Clik plus ne Tv 21 ku i  ftuar është Visar Ganiu kryetar i komunës Çair, përballë oponentëve të tij Bekim Sali, Kastriot Rexhepi dhe Misin Gradinaj.

Imer selmani dhe Agron Vrangala dhe Forumet Rinore nga partitë politike.

Ganiu unë jam opsioni më i mirë për Çairin, sepse nga të gjitha anketat që janë bërë në Komunën tonë unë isha më i miri për shkak se edhe si subjekt politik kemi dëshmuar veten se dijmë demundemi të menagjojmë.

Marketing