Alija Jaoski, kandidat i BDI-së në Pllasnicë: Do punojmë më shumë për avancimin e të rinjëve

0
0

Bashkimi Demokratik për Integrim (BDI), fushatën për zgjedhjet lokale sonte nga Dollneni e vazhdoi në Pllasnicë, ku prezantoi kandidatin për kryetar të komunës në Pllasnicë z. Alija Jaoski dhe listën e këshilltarëve.

Kandidati për komunën e Pllasnicës, z. Alija Jaoski kërkoi mbështetje nga banorët për të vazhduar më tej me realizimin e projekteve që janë në programin zgjedhor për komunën e Pllasnicës. Ai tha se motivi kryesor për të garuar për mandate në krye të komunës janë pikërisht të rinjtë dhe Agjenda e blertë.

“Unë si kandidat për kryetar të ardhshëm, për këto 9 muaj jeni dëshmitarë për atë që kam bërë, andaj kërkoj përkrahjen tuaj në këto zgjedhje lokale për numrin 3 dhe këshilltarët tanë. Nga të gjitha projektet që kemi dërguar në ministri të ndryshme, të gjitha janë miratuar dhe realizuar. Duke falenderuar deputetët dhe ministrat për rrugën regjionale që po bëhet dhe është në fazë përfundimtare që do të shërbejë për gjithë qytetarët. Dua të theksoj edhe një punë shumë të rëndësishme, duke falenderuar Zëvendëskryeministrin e parë Grubi të punësuarit nga MO janë vendosur në vendet e punës në Kërçovë dhe Mak.Brod. Ju premtoj të gjithëve që do të punojmë edhe më shumë në punësimin e të rinjëve në institucione të ndryshme përfshirë këtu edhe vende udhëheqëse dhe kam një porosi që rinia duhet të ndjek arsimimin e lartë”, ka thënë në fjalimin e tij para banorëve të Dollnenit, Alija Jaoski.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here