Sot përfundon regjistrimi i popullsisë në Maqedoninë e Veriut

0
133

Shkup 30 Shtator, Sipas Ligjit për Regjistrim, sot është dita e fundit e procesit të regjistrimit të popullsisë, ekonomive familjare dhe banesave. Deri tani janë regjistruar 1.768.710 persona, 548.694 amvisëri dhe 795.494 banesa. Nga diaspora deri në mëngjesin e djeshëm janë vetë-regjistruar 201.247 persona.

Drejtori i Entit Shtetëror për Statistika Apostoll Simovski, ka thënë se nuk është kërkuar që të zgjatet afati i regjistrimit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here