Xhaferi nga konventa promovuese: Gostivarin e ndryshon vetëm BDI

0
0

Fjalë përshëndetëse në konventën promovuese të kandidatit për kryetar komune dhe kandidatëve për këshilltarë komunal nga radhët e BDI dhe Iniciativës qytetare për Gostivarin që duam, i pranishëm ishte edhe korrdinatori i njësisë së gjashtë zgjedhore, z. Talat Xhaferi.

Gjatë fjalimit të tij, Xhaferi potencoi që ndryshimet dhe transofrmimi në vitin 2005 filloi nga BDI dhe Nevzat Bejta, ku qyteti mori formën e qytetit modern, duke hequr mbi 1400 objete pa leje dhe duke ua kthyer qytetarëve hapësiar e uzurpuara publike.

Në vitin 2009 dikush këkoi të ia kthejmë borxhin e 1997. Qytetarët e bënë ndryshimin. Dhe çka ndodhi, Gostivari nuk lëvizi përpara. Në vitin 2017 u bë thirrje për “ndryshime” në Gostivar. Qytetarët e mbështetën këtë ndryshim. Çka kemi sot pas katër viteve? Kemi një qytet që nuk e çoi Gostivarin përpara por për fat të keq e kthehu pas. Gostivarin e ndryshon vetëm BDI, dhe kjo u dëshmua edhe në vitin 2005 kur nisi transformimi i qytetit dhe në vitin 2013 ku vijoi transformimi i qytetit”, tha Xhaferi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here