Fillon zbatimi i projektit “Zero qen endacak në Çair”

0
0

Qytetarët e Fushës së Topanës sot raportuan për praninë e qenve endacak dhe ekipi mobil i Happy Shelter menjëherë reagoi duke marrë qentë nga rruga dhe tu ofrojë trajtim adekuat.

 

Në qendrën Happy Shelter ato do të trajtohen në bazë të ligjit deri në adoptim.

 

Qytetarët në bashkëpunim me komunën dhe qendrën Happy Shelter po bëjnë të pamundërën që ta zgjidhin këtë çështje në mënyrë të denjë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here