BDI do të mbajë Tubim Zgjedhor në Komunën e Velesit dhe në Komunën e Çashkës

0
135

Sot, Bashkimi Demokratik për Integrim do të mbajë Tubim Zgjedhor në Komunën e Velesit dhe në Komunën e Çashkës.

-Veles, në ora 17:00, te Shtabi Komunal
-Çashkë, në ora 19:00, në qendër të fshatin Çashkë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here