Bekteshi dhe Ganiu vizitë Çarshisë së Shkupit

0
121

Ministri i Ekonomisë sot bashkë me kryetarin e komunës Çairit Visar Ganiun vizituan Çarshinë e Shkupit, ku bashkëbiseduan me esnafët dhe bizneseve të ndryshme, me qëllim për rritjen e zhvillimit të ekonomisë.

Kreshnik Bekteshi në rrjetin Facebook shënoi:

A ka bujrum në Çarshi ?

Me Visar Ganiun vizitë çarshisë, ku prezentuam projektet e rradhës për një çarshi të BLERTË dhe të zhvilluar!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here