26.8 C
Skopje

LSDM Shkup: Arsovska nuk e di sa do të kushtonin 250 autobusët që ajo i premton

Kandidatja “e pavarur” e VMRO-DPMNE-së, Danella Arsovska, me këmbëngulje nuk dëshiron t’i përgjigjet publikut se sa do të kushtonin premtimet e saj për transportin publik falas dhe 250 eko-autobusët e rinj?

Tashmë është e qartë për qytetarët se Danella Arsovska nuk ka përgjigje konkrete, sepse nuk ka projekte specifike për transport publik falas dhe 250 eko-autobusë.

Hajde Danella, guxo, nëse ke projekte të veçanta, prezantoi ato para qytetarëve dhe gazetarëve. Le të shohim sa kushtojnë 250 autobusë si ai që postuat në faqen tuaj në FB. Le të shohim se sa do të kushtojë “transporti publik falas” që ju premtoni si “Miliardi i Kilit”, pyesni organizatën e qytetit të LSDM -së.

Në kundërshtim me premtimet imagjinare të Arsovskës, Qyteti i Shkupit tashmë ka një projekt realist për transport të shpejtë me autobus, me një flotë të re autobusësh, dy depo, dy korridore, stacione të reja autobusësh dhe një sistem të tërë për transport publik më të lirë, më të shpejtë dhe më të sigurt në Shkup – për të cilat tashmë janë siguruar 70 milionë euro.

Marketing