Gerasimovski: Kemi data reale për realizimin e të gjitha projekteve të premtuara

0
0

Nuk është serioze të kandidosh për kryetar të një komune për të cilën nuk e di se çfarë buxheti ka, u tha Goran Gerasimovski kundërshtarëve të tij kundër kandidatëve për kryetarë të komunës Qendër në emisionin e sotëm Studio 10 në Tv24.

“Këtu dëgjoj shembuj të Sllovenisë, dhe nuk kam dëgjuar ndonjë zgjidhje konkrete për tre problemet kryesore në Qendër, përkatësisht parkimin, higjienën dhe urbanizmin. Ju të gjithë thoni që ne planifikojmë, do të bëjmë por në gjithë diskutimin nuk kam dëgjuar ku, si, sa dhe deri kur. Dhe vërtet nuk është serioze të duash të udhëheqësh një komunë dhe të planifikosh projekte, pa e ditur se për çfarë, sa duhet planifikuar, sa për sport, sa për kulturë, urbanizëm. Me sa dimë, buxheti është një e dhënë zyrtare, si shpërndahet dhe si shpenzohet, është në anën e komunës”, tha Gerasimovski.

Ai theksoi se programi i tij ofron zgjidhje konkrete veçanërisht në pjesën e problemit më të madh të parkimit, me garazhe nëntokësore, mbitokësore dhe të parafabrikuara dhe dihet se ku do të jenë, me sa kapacitet dhe deri kur do të ndërtohen.

Gerasimovski gjithashtu tha se programi i tij është sipas nevojave reale të qytetarëve sepse rezultoi nga takimet e shumta me qytetarët dhe hulumtimi i mikro-lokacioneve në komunë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here