Bashkimi Demokratik për Integrim sot zbarkon në zhelinë dhe në bërvenicë

0
126

Sot ekipi i Ali Ahmeti do zharkoj në Zhelinë dhe në Bërvenicë.

Në Zhelinë do jetë në ora 17:30 në sallën e shkollës.

Në Bërvenicë do jetë në ora 19:00 tek shkolla Ëollopek i ri.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here