Jepja Çezarit atë që i takon

0
150

Dy njerëzit kryesor që për momentin në RMV kanë ideja te reja dhe prespektivë europiane, por edhe krijim kuadrosh profesionale brenda shoqërisë dhe grupeve të intereseve në RMV.

Shkruan: Shkëlqim Beqiri

Ideatori i projekteve shqiptare dhe njeriu që me urtësinë e vetë udhëheq edhe kundërshtarët në rrugë të drejtë, z. Ahmeti dhe arkitekti i idejave të z. Ahmeti, Artani që simbolizon figurën e një intelektuali punëtorë dhe me kapacitet profesional.

Nuk është që ta lavdërojë se e njohim por një fjalë e urtë thotë „ jepja Çezarit atë që i takon“!

Hera e parë në RMV kur shqiptarët mund të jenë krenarë pasi pala tjetër përballë ka një profesionist dhe intelektual të dëshmuar, vigjilent dhe mbi të gjitha njeri që idejat e kryetarit din dhe guxon ti materializojë në institucione pa mos u margjinalizuar dhe ndier inferioritet se nuk jam në nivelin e „tyre“!

Për fat të keq vitet që kemi lënë pas po të kishim pasur kështu kuadro lartë, nuk do numëronim vitet por sukseset e deritanishme.

Artani është lokomotiva që udhëheq një ekzekutiv të rënduar dhe ndonjëherë edhe të lodhur por arrinë çdo herë të jap oksigjenin e duhur që edhe ata të arrijnë disi, të kuptojnë idetë e kryetarit Ahmeti.

Aty ku keni mundësi që këtyre dy figurave dhe përzgjedhjeve të tyre tu bëni suportin, mos hezitoni bejeni zgjidhjen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here