Teuta Arifi inspekton punimet e ndërtimit të rrugës në Saraqinë, vlera 20.3 mln denarë

0
329
Në fshatin Saraqinë për të biseduar me banorët dhe për të parë punët që po zhvillohen në ndërtimin e rrugës për në hyrje të fshatit.
Kjo rrugë është me gjatësi 1220 metra, trotoare dhe vendosje të kanalizimit atmosferik. Vlera e projektit ësjtë 20.3 milionë denarë, me përkrahje të Byrosë për zhvillim rajonal ✅
https://www.facebook.com/343207362386823/posts/6653492721358224/?d=n

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here