22.8 C
Skopje

Zaev për Alsat: Pres që shumica parlamentare të rritet në muajt e ardhshëm

“Unë nuk mendoj se do të ketë një shumicë të re pa LSDM, pavarësisht se si i ktheni numrat. Mickoski thotë se para të gjitha zgjedhjeve dhe ne kishim një votëbesim në qeveri, e cila konfirmoi se shumica është e qëndrueshme dhe mund të rritet. Ka deputetë me të cilët flasim, e bëjmë në mënyrë të natyrshme duke ndarë të njëjtën filozofi, projekte, veprime dhe besim në të ardhmen e vendit. Unë pres që shumica parlamentare të rritet”, tha kryeministri Zoran Zaev në një intervistë për TV Alsat.

Ai shtoi se gjithashtu pret një fitore të qartë në zgjedhjet e ardhshme lokale me një numër më të madh të kryetarëve të komunave, përfshirë Qytetin e Shkupit, një numër më të madh të këshilltarëve, si dhe një numër më të madh të votave të përgjithshme.

“Për ta bërë të qartë se do të fitojmë, në Maqedoninë Lindore, në zonën 3 do të fitojmë 90 kundrejt 10 përqind. Lufta mbeten në zonat më të vogla rurale, por edhe atje besoj se mund të fitojmë. Kjo nuk është diçka që e besojnë Zaev, Mickoski ose politikanë të tjerë, por qytetarët besojnë në të”, tha Zaev.

Marketing