Ganiu vizitë bizneseve të vogla dhe familjare në Komunën e Çairit

0
125

Kryetari i komunës së Çairit Visar Ganiu ka vazhduar edhe sot aktivitetin për promovimin e punës së realizuar gjatë mandatit katër vjeçar dhe projektet që pritet të realizohen në mandatin e ardhshëm.AdvertisementsAi sot vizitoi bizneset e vogla në komunën e Çairit duke i njoftuar për projektet që parashihen në programin e tij zgjedhor për këtë sferë në veçanti për subvencionet dhe qendra për përkrahjen e bizneseve të vogla dhe familjare.Postimi i plotë:A ka bujrum?Vizitë bizneseve te vogla dhe familjare në Komunën e Çairit.Parashikojmë: Subvencione, qender per perkrahje dhe qasje në fonde me programin 2021-2025.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here