Çairasit me “All in” mbështetje për Visar Ganiun, ja sa këshilltar ka fituar BDI në Çair

0
163

Se fitorja e Bashkimit Demokratik për Integrim dhe e Visar Ganiut në zgjedhjet lokale është shumë e thellë dëshmon edhe rezultati për këshillin komunal në të cilin BDI ka 14 këshilltarë nga gjithsej 27 sa numëron asambleja komunale në Çair. Ky rezultat dëshmon se Çairi dhe banorët e saj nuk duan ”muhabete pas darke” dhe projkte fantazma, por duan projekte të cilat do tua përmirësojnë përditshmërinë e tyre duke krijuar standarte bashkëkohore për jetesë. Por 14 këshiilltarët e BDI-së në Çair i pret një sfidë e madhe sepse të kesh shumicë në asablenë komunale do të thotë përgjegjësi edhe më e lartë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here