AKE me dy donacione, për Qendrën e autizmit në Gostivar dhe familjet e personave që humbën jetën tek tragjedia në Tetovë

0
162
Agjencioni për Komunikime Elektronike (AKE), i informon qytetarët që është bërë donacion në Qendrën regjionale të për Autizëm “Blue Puzzle” në Gostivar, ne vlerë prej 600.000 denarëve.
Ky donacion është bërë në bazë të kërkesës për donacion për fillim të punës të Qendrës regjionale për Autizëm dhe rritja e vetëdijes publike për nevojat e personave me autizëm.
Agjencioni për Komunikime Elektronike (AKE), i informon gjithashtu qytetarët që është bërë donacion në vlerë prej 1.500.000 denarë, për të ju dalur në ndihmë 15 familjeve të viktimave nga zjarri që kaploi KOVID qendrën në Tetovë i cili ndodhi me datë 08.09.2021, konkretisht nga 100.000 denarë për çdo familje.
Donacioni kryhet nëpërmjet zhiro-llogarisë publike në Fondin për Solidaritet nga Kryqi i Kuq, dhe të njejtat do të ju rialokohen familjeve të viktimave të përfshirë në tragjedinë famëkeqe.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here