Arifi – Kasamit: Është lehtë të tregosh vizatime, ne zgjidhim probleme reale të qytetarëve!

0
170

Në debatin e sotëm mes Teuta Arifit dhe Billal Kasamit ne TV 24, kur bisedohej për projektet infrastukurore të Tetovës, kandidatja e BDI-së për Tetovën ia bëri me dije kandidatit të Levizjes Besa Bilall Kasamit se “Është lehtë të tregosh vizatime, kurse ne deri me tani kemi zgjidhur dhe do te zgjidhim me projekte problemet dhe nevojat reale te qytetareve reale të qytetarëve.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here