Edhe një hit nga L-Street

0
162

Nuk thuhet kot kur diçka don me zemër pavarësisht vështirësive atë e arritë mjafton ta ndjekësh ëndrrën! Njejtë ka vepruar reperi tashmë i sukssesshëm shqiptarë Perparim Gashi nga Kosova konretisht nga qyteti i Klinës i cili që 5 vite jeton dhe vepron ne Freiburg të Gjermanisë! Perparim Gashi bëntë muzikë dhe në Kosovë,në Klinë por rrethanat jetësore ndryshuan andaj doli në Gjermani por asnjëhere nuk e harroj dashninë e madhe që kishte për muzikën rap duke e kultivuar dhe në shtetin Gjerman! – [ ] Muzikën hip hop e kishte filluar nga viti 2012 ku krijoj dhe studioj e tij përsonale në Klinë ku përveq projekteve për vete krijoja projekte dhe punoja më shumë artistë tjerë nga Kosova u shpreh Perparimi i njohur ndryshe me nofkën muzikore l-Street! – [ ] Muzikën hip hop e kultivoj me zemër sepse aty e gjejë vetën më së miri dhe nësë une sdo isha pjesë e kësaj industrije do vërehëj mungesa ime pasi që jam i veqantë nga reperat tjerë shtoj më tej reperi L-Street. Kohë më pare reperi Përparim Gashi publikoj videoprojektin “Cocaina” projekt shumë i mirë i cili tërësisht është punuar dhe realizuar në shtetin Gjerman me lehtësi nga EX Music Entertaiment Prishtinë për tekstin jam përkujdesë vet ndersa për të gjitha detajët është përkundesur Kushtrim Gashi ndërsa për finalizimin e videoklipit është përkujdesur LA- Project- Freiburg nje realizues profesional dhe shume i suksesshëm në Gjermani! Reperi Perparim Gashi i njofur si L-Street nuk do ndalet me kaq! Ai ka shumë projekte përpara të cilat janë në realizim e sipër! Reperi premtoj se këtë vit do i sjellë dhe dy projekte njërin sollo ndërsa tjetrin do e sjellë me një reper shqiptar i cili po ashtu jeton dhe vepron në Gjermani! Reperi edhe pse jeton largë nga Kosova nuk e shef të vështirë bashkpunimin me tregun shqiptarë për të cilin thotë se mjafton të përkujdesëmi për të dhe patjetër që do e gjejmë vetën në një pozitë të mirë brenda tij! Se a do ketë album reperi L-Street tha se këtë e ka menduar por jo në një të ardhme të afërt por patjetër që më vonë do e realizoj për të gjithë ata që e ndjekin dhe e duan muzikën e reperit i cili karakterizohet për një stil të veqantë të të bërit rep! Reperi Perparim Gashi -L-Street premton se nuk do ndalët asnjëhere duke krijuar projekte të reja për të gjithë ata që e përkrahin pasi qe i tërë inspirimi,vullneti për të krijuar sa më shumë këngë i vije pikërisht nga publiku shqiptar të cilët e përkrahën që nga fillimi deri me sot!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here