7.8 C
Skopje

Llotaria e Maqedonisë: Bonus lojë për online pjesëmarrësit të loto 7 dhe xhoker

Llotaria shtetërore me kënaqësi ju paralajmëron lojën e re për argëtim dhe fitime , kësaj here në cilasinë e bonusit për pjesëmarrësit e lojave të Loto 7 dhe Xhoker të cilët numrat e tyre të fatit i paguajnë përmes web faqes www. loto.mk.

Mundësia për pjesëmarrje tani më është e hapur dhe do të zgjashë deri më 12 Mars.Gjatë kësaj periudhe, çdo javë, në loto emisionin do të tërhiqet një nga pjesëmarësit online i cili do të jetë i fuat të jetë mysafir spciale në studion televizive të Loto 7.

Mysafiri, drejëpërdrejtë do të sill rrethin e fatit me mundësi të fitojë shpërblim në të holla me vlreë prej 50 000, 100 000 ose 150 000 denarë.
Konform rregullave të lojës buns, i ftuari nuk do mund të shkojë në shtëpi pa fituar më pak se 50 00 denarë
Të drejtë për pjesëmarrje në bonus lojën ka çdo person i moshës mbi 18 vjeç.
I cili në periudhën e zgjetjes së saj do të bëjë pagesën për lojat e fatit Loto 7 dhe Xhoker përmes faqes së internetit www.loto.mk ( paraprakisht i regjistruar)

Nga baza e të dhënave çdo të mërkurë, duke filluar nga 27 Tetori, do të tërhiqet online do të tërhiqet një nga pjesëmarrësit i cili numrat e tij të fatit i ka paguar në periudhën prej të mërkurës (në ora 19:01)

Për një javë në loja bonus përfshinë 2 nga loja Loto 7/ Xhoker. Për pjesëmarrje në bonus lojën e mjaftueshme është vetëm edhe një pagesë online gjatë javës, ndërsa një person nuk mund të fitojë ID numra të ndryshëm nëse merr pjesë më shumë herë.
Me vëmendje ndaj të gjitha rregullave që loja të jetë e sigurtë , Lotaria e Maqedonisë do ta relizojë në mënyrë elektronike me ndihmë të gjeneratorit me zgjedhje të rastësishme të numrave dhe në prani të një komisioni.
Tërheqja do të zhvillohet në TV emission, ndërsa emrin e mysafirit do ta shohim në ekran , ndërsa I njejti do të jetë I kontakruar në bazë të të dhënave të tij të futura në aplikacionin gjatë regjistrimit. Të ftuarin tonë në studion e Loto 7 do ta pretë një zbavitje shoqërim ,kohë për ta mbajtur mend dhe gjithsesi fitim prej 150 000 denarë.

Gjatë bonus lojës cdo secili që mer pjesë do të fitojë shansë të barabartë të jeët i tërhequr, ndërsa prania e tij do ti jep të jetë mysafir special në studion e Loto 7 , për ta luajtur rrethin e fatit dhe të fitojë 50 000, 100 000 ose 150 000 denarë.
I ftojmë të gjithë ata që kanë luajtur dhe kanë paguar Loto 7 dhe Xhoker,e që deri më tani nuk janë regjistruar për pjesëmarrje përmes faqes

www.loto.mk, të shfrytëzojnë mundësinë me të cilën fitojnë komoditet të lojës dhe pagesë nga shtëpia ose nga ndonjë vend tjetër, sigurisht edhe siguri nga mbrojte nga Kovid 19 dhe kohës së viruseve të tjera të ftohjes.

Ftojë edhe të gjithë ata të cilët deri më tani aspak nuk kanë menduar të marrin pjesë në lojat Loto 7 dhe Xhoker, të hapin adresën tonë të internetit dhe të hapin mundësitë për gëzim dhe surpriza, me vetëm 20 denarë për kombinim dhe vetëm 5 minuta kohë.

Lojat tona të fatit ndryshojnë jetë, jo vetëm për fituesit por edhe për të gjithë ata që janë anëtarë të qëllimeve të përgjithshme shoqërorr, në të cilin investohet në çdo pagesë të re.

Më shumë të dhëna në https://www.loto.mk/BonusGames/OnlineTrkalo

Marketing

TË FUNDIT

Grubi: Gjykata kushtetuese jep dritë të gjelbër për koridorin 8 dhe 10

Zëvendës kryeministri i parë dhe ministër për Sistem politk dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive Artan Grubi sot nëpërmjet rrjetit të tij në Facebook dha një...

Qeveria shkarkon Abdush Demirin nga Agjencioni për Punësim

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut , në mbledhjen e vet të fundit të martën , vendosi që të shkarkojë Abdush Demirin nga...

Bekteshi: Lëshohet zyrtarisht në përdorim sistemi i ri i ndriçimit në Kodrën e Diellit

Tetovë, 08.12.2021 Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi së bashku me ministrin e mjedisit jetësor dhe planifikimit hapësinor Naser Nuredini dhe me drejtorin e SHA ELEM...

Kryediplomati Osmani pret në takim Lazim Destanin: Prioritet bashkëpunimi

Presidenti i nderit i Dhomës së Biznesit të Diasporës Shqiptare z. Lazim Destani ka zhvilluar një takim me ministrin e Punëve të Jashtme të...

Zejd në Click plus: Në zgjedhje lokale VMRO-së ia pa hajrin vetëm Taravari

Skender Rexhepi-Zejdi në ClickPlus në TV21 tha se ALternativa nuk ka pasur dobi nga marrëveshja për bashkëpunim me VMRO-DPMNE-në në zgjedhjet lokale. “-A ia patë...