Zaev: Qytetarët janë rojtarët e së ardhmes dhe vendosin për të ardhmen e vendit

0
154

Qytetarët janë rojtarët e së ardhmes dhe ata vendosin se cila do të jetë e ardhmja e shtetit.

Pasi të zgjidhen anëtarët e Qeverisë, deputetët, kryetarët e bashkive, këshillat, përgjegjësia është me ta për 4 vjet. Tani qytetarët kujdesen për zgjedhjet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here