Qeveria do të mbajë mbledhje

0
144

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut, sot 26.10.2021, (e martë), do të mbaj mbledhjen e rregullt të 115-të me më shumë pika nga programi i saj për punë dhe në interes të qytetarëve. Për vendimet dhe konkluzat e nga mbledhja e Qeverisë, me fillim në ora 12:00.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here