22.8 C
Skopje

Ahmeti komenton ku Musa Xhaferi duartroket në tubimin e Fatmir Limanit

 

Lideri i BDI-së, Ali Ahmeti teksa ka folur për situatën e fundit që u krijuar në Kërçovë, ku pati dy kandidatë shqiptarë, ka folur edhe për videon ku ishfunksionari i lartë i kësaj partie, Musa Xhaferi është parë në mbështetje të kundërkandidtatit të BDI-së, Fatmir Limanit.

Teksa shihet ku Xhaferi duke duartrokitur Limanin në tubimin ku të pranishëm ishin edhe Aleanca për Shqiptarët dhe Alternativa, Ahmeti tha:

“Me zotëri Xhaferin kam një jetë të tërë dhe e ka bërë këtë hap dhe i kam thënë që mos e merrni këtë hap… tani u bë një punë jo e mirë kundër Fatmir Deharit…. Ua kam spjeguar të gjithëve”.

Marketing