Blerim Grubi përkrahë Shilegovin (FOTO)

0
284

Nuk dua të shoh Shkupin të ndarë në anën e djatht dhe të majtë në krishter dhe musliman . Ky person i duhet Shkupit se ka dëshmuar veten në këto 4 vite -Shilegov, ka shkruar artisti i njohur shqiptar, Blerim Grubi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here