Danela Arsovska fshihet nga opinioni, dërgon vetëm njoftime për media

0
145

Kandidati për kryetar të Shkupit, Danela Arsovska, përfundimi i garës për herë të parë një burrë nga Shkupi e kalon në selinë e tij dhe në terren, larg mediave. Pas publikoi informacione nga LSDM se ka nënshtetësi bullgare dhe personale kartë, ajo nuk ka dalë për një ditë të dytë mediat të shmangin gazetarinë pyetje. Në vend të kësaj dërgon të gatshme, deklaratat e regjistruara në media, dmth vetëm atë që publiku dëshiron të dëgjojë.

Dy të fundit që para mbarimit në garën zgjedhore, publiku nuk mundi, as nuk do të shohë një duel dhe përballje mes të dyve kandidatët, sepse Arsovska refuzon me këtë qëndrim apo strategji ndaj dueleve dhe përballja parazgjedhore e të gjithëve zyrtarë, deri tani kishte vetëm Nikolla Gruevski të cilin pothuajse të gjithë kundërshtarët më parë çdo zgjedhje, dhe në përgjithësi, thirrej publikisht të përballet para kamerave televizive, por ai ka pasur gjithmonë një arsye pse jo për të pranuar. Arsovska u zhduk dje, një ditë më pas publikimi i informacionit të LSDM-së se “ka një kartë identiteti të lëshuar në Petrich.”

Ajo të nesërmen, pra dje nuk doli para mediave ashtu siç ishte siç pritej, por dërgoni vetëm një deklaratë promovuese. Ditën që doli të dhënat e kartës së identitetit ajo më parë kamerat mohuan se kishte bullgar shtetësia dhe letërnjoftimi, dhe LSDM vazhdoi të insistonte në këtë zotëron. Çfarë tregoi LSDM si dokument, pra një kartë identiteti në emër të Danielës Arsovska kur kontrolloi faqen e Arsovska ishte pothuajse e gjithë fushata ballafaquar edhe me pyetje për sallën e Çerdheve, pra nëse ajo ia doli dhe e la borxhi i energjisë elektrike mbi 50.000 euro. kurrë nuk ishte vendimtare dhe specifike në përgjigjet, pra nuk tha as “jo”. “Po”, por u përgjigj me kundërakuza dhe ka paralajmëruar “padi kundër LSDM-së për të deklaruar gënjeshtra”. Për t’i thënë shkurt “po” kundërshtimit ose “Jo” ajo u përgjigj një herë:

– Mos më impono si duhet të jetë Une pergjigjem! Arsovska vazhdonte të bërtiste se nuk e bëri nuk ka lidhje me sallën e Çerdheve, por në intervistën e mbrëmshme ku ndodhej bëri pyetje rreth Imperial një përgjigje ndryshe. Arsovska: “Ashtu është… më duhet të të them unë në këto 20 vite kam qenë menaxher në shumë biznese, dhe kudo deri tani ndërsa unë isha menaxher ata ishin të suksesshëm kompanitë..”

– “A është kjo sallë pjesë e portofolit tuaj?” Arsovska: “Sikur të ishte 20 vjet më parë, megjithatë ato të gjitha dokumentet që janë nxjerrë dhe gënjeshtrat që i thuhen bej gjithe kete ndertim, per fat te keq janë të pavërteta, u përgjigj Arsovska, pas së cilës kanë reaguar nga LSDM.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here