29.8 C
Skopje

Si nuk mund të del Bilall Kasami nga ‘lëkura’ e politikanit lokal

Rrethi i dytë i Zgjedhjeve lokale që pritet të mbahet më 31 Tetor do ti jap grusht të fortë Bilall Kasamit dhe Lëvizjes Besa e me këtë tetovarët do të tregojnë se nuk kanë votë për të.

Potenciali i dobët i tij politik i treguar në këto vite sa po vepron ka treguar se Bilall Kasami nuk e meriton të drejtojë komunën e Tetovës edhe pse është treguar si politikan lokal e jo qendror.

Më 31 Tetor, tetovarët do i tregojnë vendin Bilall Kasamit por me votë siç i treguan në rrethin e parë duke e nxjerë humbës.

Në këtë rreth, në garë janë dy kandidat Teuta Arifi nga BDI, një intelektuale e lartë si dhe Bilall Kasami nga Lëvizja Besa, një politikan lokal.

Marketing