Teuta Arifi në Click plus: Kemi sjellë autobusët në Tetovë krahas vështirësive

0
165

Kandidatja e BDI-së për komunën e Tetovës Teuta Arifi në ClickPlus theksoi se ajo gjatë mandatit të sajë me gjitha vështirësitë që është ballafaquar kemi aritur të sjellim autobusë dhe të ndërtojmë një shkollë të re siç është shkolla fillore Naim Frashëri në Reçicë të Vogël.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here