22.8 C
Skopje

Besa doli e pabesë

Lëvizja Besa doli të jetë e pabesë në kampin shqiptar. Shumë aktivistë dhe militantë partiak e gjithashtu edhe qytetarët u ndjen të tradhëtuar nga kjo parti pas marrëveshjes me VMRO-në dhe Levicën.

Besa ishte në listë të përbashkët me LSDM-në në zgjedhjet parlamentare duke fituar kështu katër deputet. Duke pasur parasysh rrethanat në të cilën ndodheshte Lëvizja Besa lirisht mund të konstatojmë se deputetët e Besës konsiderohen deputet të LSDM-s.

Marketing