26.8 C
Skopje

Levica falimenton Besën dhe Aleancën

Dy ditë më parë u formua një koalicion i turpit ku partia e Aleancës dhe Lëvizja Besa bënë bashkëpunim që ta rrëzojnë qeverinë edhe pse Besa është pjesë e qeverisë.

Por pas publikimt të fotografisë në rrjetet sociale ku Lëvizja Besa dhe Aleanca në një tavolinë me Apasievin e Levicës, ku kjo si parti njifet si pro ruse dhe kundër Natos dhe anti Amerikano Europijane, qëndrimet e kësaj partije shkojnë edhe më ekstrem duke dhënë deklarata se do e heq njohjen e Kosovës, është kundër gjuhës shqipe si gjuhë zyrtare dhe se do i mbyll xhamijat se ju pengon ezani.

Reagime dhe mllefe të shumta në rrjetet sociale kundër Besës dhe Alternativës tregojnë pas asaj fotografije që Levica artiti që ta falimenton Lëvizjen Besa dhe Aleancën.

Marketing