Zejdi: Taravari dhe Ziadini zëvendësuan LDP me Levicën

0
286

Deputeti i Alternativë, Skender Rexhepi në Click Plus tha se ka kërkuar që të jetë i fundit me nënshkrimin e tij. Zejdi shtoi se kryetari i ASH-së, Ziadin Sela ka këmbëngulur që pjesë e shumicës së re do të jetë PLD-ja, ndërsa sa i përket Levicës nuk vjen parasyshë.

“Ishte pikërishtë kryetari i ASH-së, që këmbëngulte se PLD dhe Besa do të nënshkruajn dhe padyshim, por ne duhet të jemi patjetër këtu. Një prej kërkesave të mia ishte, kujdes çka bëhet me të “Majtën”. Dhe ai e tha shumë qarët që sa i përket të “Majtës” ajo nuk vjen parasyshë”, tha Zejdi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here