Llalla: Maqedonia vazhdon drejtë BE-së

0
159

Maqedonia duke qenë një shtet i brisht nga ana politike dhe ekonomike shumë lehtë mund të pësojë trubulenca, por gjithnjë këto tronditje izolohen nga mbështetësit e fortë të rrugës së NATO dhe BE kështë është shprehur analisti politik Arben Llalla informon TetovaSot. Ai u shpreh se nuk janë taktizime të menduara por të imponuara nga faktorët e jashtëm anti NATO dhe anti BE. Por do të ndodhi ajo që duhet të ndodhë. Anija e Maqedonisë së Veriut do të kalojë çdo dallgë që i del përpara dhe do të ankorohet në breg. deklaroi Llalla.TS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here