VMRO: Aleanca, Levica, Besa dhe AAA janë në VMRO

0
206

 

Iniciativën që e mori partia e VMRO-DPMNE-së për rrëzimin e Qeverisë ku morën pjesë edhe partitë opozitare shqiptare.

Por sot në kuvend Deputeti nga radhët e Lëvizjes Besa Kastriot Rexhepi pas publikimit të një statusi në Facevook ku me vetdëshirën e tij nuk do mer pjesë në seancën për mosbesim të Qeverisë dhe se dështimin e bllokut opozitar për të rrëzuar Qeverinë.

Nënkryetari i VMRO-së Aleksandër Nikollofski i ka futur të gjithë në një listë dhe se nuk i ka ndarë deputetët, ku shprehet se 60 deputet janë të VMRO-së me koalicionin.

VMRO dhe koalicioni i saj këtë iniciativë do të presin deri në ora 00:00 ashtu siç edhe parasheh Rregullorja e Kuvendit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here