Zejdi: Besa janë tradhëtar (Video)

0
125

Koordinatori i grupit parlamentar ASH-AAA, Skender Rexhepi-Zejdi nuk është shumë i kënaqur me veprimin e Kastriot Rexhepit me mos votimin për rrëzimin e Qeverisë.

Zejdi thotë se “Besa janë tradhtarë. E mira është që e kemi ditur se njerëzit që tradhtojnë njëherë, do të vazhdojnë të tradhtojnë gjithmonë.”

Rikujtojmë se Zejdi ishte ai i cili thonte se nuk nënshkruan për rrëzimin e Qeverisë e poashtu edhe për Qeverinë e re nëse në listë ndodhet Levica. Ndërsa sot ka ndryshuar mendim dhe është bërë bashkë me të gjithë të tjerët por edhe me Levicën e Apasievit duke shprehur qartë se do ta japë votën për rrëzimin e Qeverisë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here