30.8 C
Skopje

Hoxha dhe Kasami tradhëtuan edhe LSDM-në edhe VMRO-në bashkë me Levicën

Kryetari i Lëvizjes Besa, Bilall Kasami dhe Sekretari i këtij subjekti politik, Arianit Hoxha fillimisht vendosën të largohen nga përbërja e Qeverisë së Maqedonisë së Veriut duke i kthyer shpinën LSDM-së dhe duke devijuar nga ideologjia proeuropiane e funksionimit të tyre.

Për të arritur deri tek pushteti, ata vendosën të bashkëpunojnë me VMRO DPMNE-në dhe Levicën edhe pse ishin në dijeni të plotë të qëndrimeve të tyre antishqiptare dhe antieuropiane.

Me dështimin në seancën e djeshme parlamentare për votimin e mosbesimit të Qeverisë, Hoxha dhe Kasami tradhëtuan edhe VMRO-në bashkë me Levicën.

Marketing